Bemutatkozás
2020. augusztus 01. írta: virágszív

Bemutatkozás

Kedves Mindenki aki idetévedt!

Tudom, hogy van aki szerint már unalomig lehet olvasni, hallani a méhnyakrákról, meg a megelőzésről. De nem baj, mert még sem elég! A nők kis hányada jár csak az évenkénti szűrésre, miközben ez életet menthet. 

42 éves anyuka, feleség vagyok, évente járok rákszűrésre, és a mostani eredményem: 

Neoplastikus elváltozások : ASCUS- nem zárható ki a H SIL (ASC-H). 

Nem kell besz@rni, megoldjuk, én hiszem! Ám szeretném az elejétől dokumentálni minden nőnek a történéseket, mert ha sikerrel járok, akkor talán sokak megértik, hogy mekkora jelentősége van a rákszűrésnek, hogy utáljuk az egész procedúrát, de enélkül nagyon nagy bajba kerülhetünk, ugyanakkor évente elvégezve az életünket is jelentheti. 

Nekem ebben a történetben mázlistának kell lennem, már csak azért is, mert ezzel a bloggal pozitív üzenetet szeretnék közvetíteni. Akit érdekel tartson velem!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragsziv.blog.hu/api/trackback/id/tr6116099190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása